A legrondább karácsonyi pulcsit keresik Jászberényben

Megosztás

Még a családtagok előtt is riadalmat kelt, amikor az ünnepek előtt megkeresi a gondosan őrizgetett, borzalmasan csúnya karácsonyi pulcsiját? Ha a válasz igen, ezt a programot Önnek találták ki: a Jászság fővárosában első alkalommal rendezik meg a „Karácsonyi Ronda Pulcsi Versenyt”.

A Jászberényben rendkívül aktívan működő Dream Team Civil összefogás és a Jászkerület Zrt. közösen hozza tető alá december 17-én az eseményt. A Dream Team vezetője, Juhász Stella úgy fogalmaz, egy olyan programmal kedveskednek a jászberényieknek az adenti forgatagban, amire eddig még nem volt példa.

Aki bevállalja, hogy megmutatja az ízlésficamos, de annál szerethetőbb karácsonyi pulcsiját, vagy téli pulóverét, annak mindössze két dolgot kell tennie: jelentkezni Juhász Stellánál messenger üzenetben, majd december 17-én, azaz jövő hét vasárnap 17:30-kor bemutatni azt a közönségnek és a zsűrinek, melynek tagja lesz a Belmondo együttes frontembere, Czutor Zoltán is.

A nyertesek természetesen értékes jutalmakban részesülnek.

A Dream Team Jászberényben több civil rendezvény szervezéséről lehet ismert, az aktuális ünnepnek, évszaknak megfelelő hangulatot és látványos installációkat a Conselve parkban ők biztosítják.

Számtalan gyermekprogram fűződik a nevükhöz, valamint nagy népszerűségnek örvend a városon belül az ablaknyitás és élő advent, aminek lényege, hogy a városlakók bevonásával, mindig különböző helyszínen jönnek össze a helyiek egy kis forralt bor és más finomságok mellett egészen szenteste napjáig.

Kép: retikul.hu

Kapcsolódó cikkek